رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

رئیس امارات: برای افزایش روابط با ایران کاملاً آماده‌ایم| شمخانی: مشکلات موجود ناشی از مداخلات بیگانگان است

  • کد خبر: ۱۵۵۴۵۷
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
رئیس امارات: برای افزایش روابط با ایران کاملاً آماده‌ایم| شمخانی: مشکلات موجود ناشی از مداخلات بیگانگان است
دبیر شورای عالی امنیت ملی با رئیس امارات متحده عربی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و مهم‌ترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با او گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر شورای عالی امنیت ملی در بدو ورود به ابوظبی با «محمد بن‌زاید بن‌سلطان آل‌نهیان» رئیس امارات متحده عربی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و مهم‌ترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با او گفتگو کرد.

شمخانی در این دیدار با اشاره به سابقه تاریخی روابط دوجانبه و همچنین اشتراکات فرهنگی و مذهبی میان دو کشور بر ضرورت گسترش و تعمیق روابط ایران و امارات متحده عربی در همه حوزه‌ها تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان روند رو به افزایش مراودات سیاسی اقتصادی میان تهران و ابوظبی طی سال‌های اخیر و نقش ویژه‌ی رئیس امارات متحده عربی در این زمینه را مثبت و مهم ارزیابی کرد و گفت: ایران و امارات می‌توانند در مسیر گسترش همکاری‌های دوجانبه و تقویت دیپلماسی همسایگی گام‌های بلندی بردارند.

شمخانی با تبیین نقش عوامل بحران‌زا که با هدایت کشور‌های فرامنطقه‌ای، امنیت و ثبات خلیج فارس را تهدید می‌کند، اظهار کرد: تلاش برای دست‌یابی به امنیت دسته‌جمعی متکی بر توان‌مندی‌های بومی می‌تواند پایان‌بخش بسیاری از بحران‌های فعلی باشد. مشکلات موجود عمدتاً ناشی از مداخلات بیگانگان و شیطنت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در حوزه خلیج فارس است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان افزود: شکل گیری منطقه قوی‌تر آرمانی دست یافتنی است که همه باید در مسیر آن گام برداریم. باید با جدیت، کلیه موانع داخلی و خارجی در راه همکار‌های دوجانبه به ویژه همکاری‌های اقتصادی-تجاری را شناسایی و به سرعت از سر راه برداشت، زیرا هرگونه تاخیر در این زمینه به زیان همه خواهد بود. امروز جهان اسلام و منطقه خلیج فارس بیش از هر چیز به مودت، همکاری و هم‌گرایی نیاز دارد. این مهم می‌تواند موجب اعتلاء همه کشور‌های اسلامی شده و رفاه و آرامش را به ارمغان بیاورد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این دیدار «شیخ محمد بن‌زاید» رئیس امارات متحده عربی نیز با ابراز خرسندی از سفر دریابان شمخانی به امارات و همچنین تبریک توافق اخیر میان تهران و ریاض که گامی تعیین کننده در هم افزایی و همگرایی کشور‌های منطقه است، اظهار امیدواری کرد در این سفر صفحه جدیدی در روابط ایران و امارات گشوده شود.

رئیس امارات متحده عربی تصریح کرد: امارات بسیار علاقه‌مند است و آمادگی دارد با رفع برخی سوء تفاهم‌ها میان دو کشور، روابط و مناسبات دوجانبه را در همه حوزه‌ها به بالاترین سطح ارتقاء دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->